18/03/2024 14:38:03 - 18/03/2024 14:38:03 - 252 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıldönümü münasebetiyle Kırklareli Şehitliği, Kırkşehitlik Anıtı ve Rektörlük Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene katıldı.

Kırklareli Şehitliğindeki anma töreni, Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği tarafından çelenk sunulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Vali Birol EKİCİ, Şehitlik Şeref Defteri'ni imzalayarak günün anlam ve önemine dair bir konuşma gerçekleştirdi.

Konuşmaların ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu, dualar edildi. Şehit mezarlarına çiçekler bırakıldı.

Anma günü, Rektörlük Kültür Merkezi’nde öğrenciler tarafından düzenlenen gösteriler ile sona erdi.

KLÜ 18MART TÖREN

.