19/03/2024 12:24:00 - 19/03/2024 12:19:49 - 348 Okunma

Danone Lüleburgaz Fabrika Direktörü Fatih BAŞARAN ve beraberinde İnsan Kaynakları Müdürü Büşra ÖZMEKİK ile Kurumsal İlişkiler Yöneticisi Emrah ÖZYALÇIN, 14 Mart 2024 Perşembe günü Üniversitemizi ziyaret etti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR, Gıda Ar-Ge İnovasyon ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU, Kırklareli Üniversitesi Teknokent Genel Müdürü Öğr. Gör. Dr. Selin ÖZDEN ve TTO Personeli Öğr. Gör. Dr. Yıldız UYGUN CEBECİ’nin yer aldığı görüşmede yürütülebilecek ortak çalışmalar ve işbirliği protokolleri üzerine görüşüldü.

Danone yetkililerine, Gıda İhtisaslaşma Pilot Tesisi ve Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı gezdirilerek, akademisyenlerimiz tarafından bilgiler verildi.

KLÜ ZİYARET DANONE

.