Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
19/03/2024 15:02:50 - 19/03/2024 15:02:50 - 363 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ve Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz CAN’ın katılımıyla 06 Mart 2024 Çarşamba günü çevrimiçi bir toplantı gerçekleştirildi.

İki üniversitenin de karşılıklı olarak ihtisaslaştıkları alanda bilgi sunumlarını yaptığı toplantıya, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR ve Prof. Dr. Nurettin AKA, Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin ŞAHİN, Gıda Ar-Ge İnovasyon ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU, Gıda Arzı Güvenliği ve Dijitalleşme Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bora ASLAN ve her iki üniversitenin öğretim üyeleri katıldı.

Gıda alanında ihtisaslaşan Üniversitemiz ile Fındık alanında ihtisaslaşan Giresun Üniversitesi arasında ortak bilimsel faaliyetlerin geliştirilmesi, Ar-Ge ve ortak proje çalışmalarının gündeme alındığı toplantıda iş birliği protokolünün imzalanması kararının alınmasının ardından protokol 14 Mart 2024 Perşembe günü imzalandı.

KLÜ İHTİSASLAŞMA PROTOKOL

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.