21/03/2024 16:40:02 - 21/03/2024 16:40:02 - 474 Okunma

Bulgaristan Varna Ekonomi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Svilen STOLAROV ile Turizm Bölümü Başkanı ve Varan Turizm Odası Eş Başkanı Prof. Dr. Stoyan MARİNOV 21 Mart 2024 Perşembe günü üniversitemizi ziyaret ederek, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR ile görüştü.

Rektörlük Yönetim Kurulu Salonunda Üniversitemiz Turizm Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa Cevdet ALTUNEL, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Mehmet Fatih ÇÖMLEKÇİ, Turizm Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr Nilüfer VATANSEVER TOYLAN, Erasmus Koordinatör V. Rüveyda ÖZTÜRK ve Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Başkanı Öğr. Gör. Çiğdem OVACI BEJİ'nin de katılımlarıyla gerçekleştirilen görüşmede her iki üniversitenin bazı bölümlerinde Erasmus anlaşması yapılması ve çeşitli Avrupa Birliği projelerinde ortaklık kurulması konularında istişarede bulunuldu. Görüşmede Trakya Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Emel GÖNENÇ GÜLER ile aynı birimin Erasmus sorumlusu Doç. Dr. Elif Ülker DEMİREL de hazır bulundu.

KLÜ ZİYARET

.