25/03/2024 10:57:49 - 28/03/2024 10:57:49 - 473 Okunma

Üniversitemiz Dijital Dönüşüm Ofisi bünyesinde 22 Mart 2024 Cuma günü Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Uzmanlarından Dr. Melike PALSÜ KURT ve Proje Müdürü Dr. Ramazan TERZİ’nin konuşmacı olarak katıldığı Dijital Genç Yapay Zeka Ekosistemi tanışma toplantısı düzenlendi.

Mühendislik Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Bora ASLAN’ın açılış konuşmasını yaptığı etkinliğe akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Dr. Melike PALSÜ KURT’un “Dijital Genç Yapay Zekâ Ekosistemi ile Geleceğimizi Şekillendiriyoruz” konu başlıklı konuşmasının ardından Proje Müdürü Dr. Ramazan TERZİ, “Yapay Zekânın Gücü: Üretken YZ Dünyasına Giriş” konu başlıklı konuşmasını gerçekleştirdi.

Konuşmaların ardından bilgi yarışması düzenlendi. Dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri takdim edildi. Konuşmacılara belge ve hediyelerinin takdim edilmesinin akabinde günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle etkinlik sona erdi.

KLÜ DİJİTAL DÖNÜŞÜM YAPAY ZEKA

.