04/04/2024 14:59:51 - 04/04/2024 14:59:51 - 540 Okunma

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekanlığı tarafından 03 Nisan 2024 Çarşamba günü Merkez Yemekhanede iftar yemeği programı düzenlendi.

İlahiyat Fakültesi Öğr. Gör. Selçuk ARSLAN'ın Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurettin AKA, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa CANLI, Kırklareli İl Müftüsü Yusuf EVİŞ, fakülte akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Etkinlikte bir konuşma gerçekleştiren İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa CANLI, “Ramazan ayı, orucun farz kılınan müminler için bir bereket mevsimidir. Ramazan sadece açlık ve susuzluk değil, aynı zamanda ruhsal bir temizlik ve yenilenme sürecidir. Oruç, bizlere sabrı, dayanıklılığı ve paylaşmayı öğretir. Bu ay, bizlere kendimizi sorgulama, hatalarımızı düzeltme ve manevi anlamda büyüme fırsatı sunar. Bu nedenle, bu kutsal ayı en verimli şekilde değerlendirmeli, ibadetlerimizi eksiksiz yerine getirmeli ve birbirimize sevgi ve hoşgörüyle yaklaşmalıyız” dedi.

Programın sonunda yapılan çekilişle öğrencilere hediyeleri taktim edildi.

KLÜ İLAHİYAT İFTAR

.