Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
18/04/2024 12:20:48 - 18/04/2024 12:20:48 - 516 Okunma

Üniversitemizde Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 17 Nisan 2024 Çarşamba günü “Şiddete Sıfır Tolerans İlkesi” ile personelimize yönelik eğitim gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını Üniversitemiz Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sibel TOKATLIOĞLU’nun yaptığı eğitime Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serpil AKÖZCAN PEHLİVANOĞLU, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol TÜRKEŞ, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr.Öğr. Üyesi Figen DIĞIN ile akademik ve idari personelimiz katıldı.

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdür Vekili Psikolog Özge KIRAN tarafından verilen eğitimde "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele" ve "Erken Yaşta Evliliklerle Mücadele” konu başlıklı eğitimler verilirken, “Kades” uygulamasının da tanıtımı yapıldı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serpil AKÖZCAN PEHLİVANOĞLU’nun Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdür Vekili Psikolog Özge KIRAN’a teşekkür belgesini takdim etmesinin ardından eğitim sona erdi.

KLÜ PERSONEL EĞİTİM

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.