24/04/2024 10:25:28 - 24/04/2024 10:25:28 - 325 Okunma

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR, Kırklareli Valiliği tarafından  "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"nın 104. Yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen kutlamalara katıldı.

Kutlama programı, 23 Nisan 2024 Salı günü saat 10.30'da Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni ile başladı. Törenin ardından öğrenciler temsili olarak, Valilik, Tugay Komutanlığı, Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Başsavcılığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Makamlarını devraldılar.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Programı Kırklareli Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törenlerle devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın Okunması ile başlayan törende İl Milli Eğitim Müdürü Hilal LİLİYAR ÖZEFSUN günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirdi.

Halk Oyunları ve çeşitli dans gösterilerinin sergilendiği programın sonunda Kırklareli Valisi Birol EKİCİ resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini teslim etti.

KLÜ 23 NİSAN

.