Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
02/05/2024 16:02:04 - 02/05/2024 16:02:04 - 317 Okunma

Kırklareli Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ortaklığında düzenlenen "2. Uluslararası Finans Ekonomi ve Sürdürülebilir Politikalar Kongresi (ICOFESP)", 24-27 Nisan tarihleri arasında Bursa Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Yüz yüze ve çevrimiçi gerçekleştirilen kongrede finans ve ekonomi alanında; dijital dönüşüm, yeşil dönüşüm yönetimi, girişimcilik ve inovasyon, iklim değişikliği, sürdürülebilir şehirler, yapay zekâ, endüstri 4.0, toplum 5.0 gibi konular ele alındı. Döngüsel Ekonomi ve Dijitalleşme: Sürdürülebilir Gelecek” ana temasıyla yapılan kongreye, 14 farklı ülkeden 150’ye yakın akademisyen ve araştırmacının çalışmalarının yer aldığı 90 tebliğ 14 ayrı oturumda sunuldu.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR, Kongre Düzenleme kurulundan Prof. Dr. Rengin AK ve Doç Dr. Berna AK BİNGÜL'ün katıldığı kongreye Üniversitemiz İktisadi ve İdari Birimler Fakültesinden Prof. Dr. Kadriye Eylem LASALLE, Prof. Dr. Oğuz BAŞOL, Doç. Dr. Mehtap DEMİR, Doç. Dr. Hüseyin SEVGİ ile Uygulamalı Bilimler Fakültesinden Prof. Dr. Sinan ALÇIN, Doç. Dr. Fatih KAYHAN, Doç. Dr. Emre ÇEVİK ve Dr. Öğr. Üyesi İhsan AKTAŞ tebliğ sunarak katkı sundu.

KLÜ KONGRE

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.