Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
13/05/2024 12:23:55 - 14/05/2024 12:23:55 - 443 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR 10-11 Mayıs 2024 tarihlerinde Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol ÖZVAR başkanlığında Bitlis Eren Üniversitesinde düzenlenen Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı Değerlendirme Toplantısına katıldı.

Toplantıda Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı kapsamında yer alan 25 üniversitenin, ihtisas alanlarına ilişkin gerçekleştirdikleri çalışmalar ele alınarak, üniversiteler arası işbirliklerinin artırılmasına yönelik istişarelerde bulunuldu.

Toplantının açılışında YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol ÖZVAR bir konuşma yaptı. Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Projesinin 25 üniversiteyle birlikte, başarıyla yürütüldüğünü kaydeden Prof. Dr. ÖZVAR, yükseköğretimde çeşitlilik, farklılaşma ve bölgesel gelişme odaklı bir planlama anlayışını son derece önemsediklerini ifade etti. YÖK Başkanı, konuşmasında, çalışmalara destek verenlere teşekkür etti.

İhtisaslaşma KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.