14/05/2024 14:49:38 - 14/05/2024 14:49:38 - 294 Okunma

Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü tarafından 14 Mayıs 2024 Salı günü “13 Mayıs Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü” kapsamında etkinlikler düzenlendi.

Etkinliklerin açılış oturumuna Kırklareli Belediye Başkanı Derya BULUT, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurettin AKA, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasemin ALKIŞER BREGGER, Peyzaj Mimarlığı Bölümü Başkanı Prof. Dr. Fürüzan ÇELİK ve akademik, idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda, Kırklareli Belediye Başkanı Derya BULUT, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasemin ALKIŞER BREGGER ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü Başkanı Prof. Dr. Fürüzan ÇELİK birer açılış konuşması gerçekleştirdi.

Açılış oturumunun ardından etkinlikler, davetli konuşmacıların yer aldığı seminerler ve 14 Mayıs 2024 Çarşamba günü (yarın) düzenlenecek olan Atatürk Arboretumu, Dolmabahçe Sarayı ve Topkapı Sarayı gezileri ile devam edecektir.

KLÜ PEYZAJ MİMARLIK

.