Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
15/05/2024 16:53:26 - 15/05/2024 16:53:26 - 476 Okunma

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “40 Hadis Ezberleme Yarışması Ödül Töreni” ve ayrıca Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasin PİŞGİN’in konuşmacısı olduğu “Hz. Peygamberi Yeniden Düşünmek” başlıklı konferans, 15 Mayıs 2024 Çarşamba günü 3. Merkezi Derslikler Binası Konferans Salonunda gerçekleştirildi.  

Düzenlenen programa Kırklareli Valisi Birol EKİCİ, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa CANLI, Kırklareli İl Müftüsü Yusuf EVİŞ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali ERGİN, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Program, Kur’an- ı Kerim Okuma Kıraat Anabilim Dalı öğretim görevlisi Selçuk ASLAN’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Kur’an-ı Kerim tilavetinin akabinde İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa CANLI bir açılış konuşması gerçekleştirdi.

Açılış konuşmasından sonra kaside dinletisi sunuldu. Kaside dinletisinin ardından Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasin PİŞGİN, “Hz. Peygamberi Yeniden Düşünmek” konulu konferansı verdi.

Konferanstan sonra Kırklareli Valisi Birol EKİCİ, düzenlenen programa sunmuş olduğu katkılardan ötürü Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasin PİŞGİN’e teşekkür ederek, günün anısına hediye takdiminde bulundu. İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. CANLI da Prof. Dr. PİŞGİN'e plaket ve hediye takdim etti. 

Program; Vali EKİCİ, Rektörümüz ŞENGÖRÜR ve beraberindekiler tarafından “40 Hadis Ezberleme Yarışması”nda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edilerek toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

Konferans Tören KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.