Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
28/05/2024 19:10:24 - 28/05/2024 19:10:24 - 345 Okunma

Üniversitemiz Hukuk Fakültesi tarafından Hukuk Kliniği dersi kapsamında 28 Mayıs 2024 Salı günü “Hukukta Sürdürülebilirlik Paneli” düzenlendi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ve Vali Yardımcısı Dr. Yusuf GÜLER’in katılımlarıyla gerçekleştirilen panelde Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Kürşad YAMANER, Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürü Gökhan KARACA,  Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Mithat GÜNEŞ, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Burçin AYDOĞDU ve Dr. Öğr. Üyesi Eray Aksın ATAR ile fakülte akademik, idari personeli ile öğrenciler yer aldı.

Açılış konuşması Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi A.Ş. (TARSİM) Genel Müdürü Bekir ENGÜRÜLÜ tarafından gerçekleştirildi. ENGÜRÜLÜ, insanların tarımda mutlak suretle yer alması gerektiğini ve gıdanın stratejik olma noktasında büyük önem arz ettiğini vurguladı.

Açılış konuşmasının ardından Dr. Öğr. Üyesi Burçin AYDOĞDU moderatörlüğünde Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Cem VEZİROĞLU, “ESG Regülasyonları ve Fırsatları: Şirketler Hukukunda Paradigma Değişimi” ve Üniversitemiz Hukuk Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Rifat CANKAT, “Sürdürülebilirlik ve Menfaat İkilemi” başlıklı konuşmalarını dinleyiciye aktardı.

Panelin birinci oturumu plaket takdiminin akabinde sona erdi. Panel, Hukuk Kliniği dersi öğrencilerinin sunumlarının yapıldığı ikinci oturum ile devam etti.

KLÜ HUKUK PANEL

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.