Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
30/05/2024 17:27:01 - 30/05/2024 17:27:01 - 547 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Kurulu, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR başkanlığında kurul üyelerinin katılımlarıyla 30 Mayıs 2024 Perşembe günü Vize Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirildi.

Toplantıya; Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK, MEYOK Koordinatörü Doç. Dr. İskender GÜMÜŞ, MEYOK Koordinatör Yardımcısı ve Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Kemal TAYSI, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Orhan ARKOÇ, Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ümit GÜLYÜZ, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mahmut AKKOR, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mümin Mehmet KOÇ, Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ali MÜLAYİM, Vize Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Saadet TULUM, MEYOK Sekreteri Alaattin YERLİKAYA ve Vize Meslek Yüksekokulu Sekreteri Nedim BAYRAKTAR iştirak etti.

2024 yılının üçüncü toplantısında; Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programı ile Yaşlı Bakım programlarında 3+1 İşletmede Mesleki Eğitim Uygulamasına geçilmesi konusu ile Vize Meslek Yüksekokulunda 2024-YKS ile öğrenci alınması uygun bulunan Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programının eğitim planı görüşülerek karara bağlandı. Öte yandan, 3+1 İşletmede Mesleki Eğitim uygulamasının geliştirilmesi, üniversite ile sektör iş birliğini artırmak için girişimlerde bulunulması ve Meslek Yüksekokullarında öğrenim gören öğrencilerin eğitimlerini en iyi şekilde sürdürebilmesi için planlanan çalışmalarla ilgili hususlar ele alındı. MEYOK Toplantısı dilek ve temennilere yer verilmesinin ardından sona erdi.

MEYOK KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.