Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
07/06/2024 16:31:53 - 07/06/2024 16:31:53 - 308 Okunma

Kazakistan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Nuriddin AMANKUL ve beraberindeki heyet 07 Haziran 2024 Cuma günü Üniversitemizi ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ve Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Mehmet Fatih ÇÖMLEKÇİ tarafından karşılanan heyet ile Rektörlük makamında yapılan toplantıda Üniversitemizin Kazakistan’daki üniversitelerle olan iş birliği faaliyetleri, kültür alanındaki ortak çalışmalar ve Kazakistanlı öğrencilerin durumu gibi konular ele alındı. Toplantının ardından karşılıklı hediye takdimi gerçekleştirildi. Hediye takdiminden sonra Başkonsolos AMANKUL, Üniversitemiz Şeref Defterini imzaladı.

Daha sonra Kazakistan İstanbul Başkonsolosu Nuriddin AMANKUL ile beraberindeki heyet Üniversitemiz yönetim kurulu odasında Doç. Dr. Mehmet Fatih ÇÖMLEKÇİ’nin de katılımıyla Üniversitemizde eğitim gören Kazakistanlı öğrenciler ile buluştu. Burada yapılan görüşmede Kazakistanlı öğrencilerin vize ve oturum izni işlemleri,  düzenlenebilecek kültür ve spor faaliyetleri ile mezuniyet sonrası iş ve staj imkanları konuları gündeme geldi.

Ziyaret KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.