Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
11/06/2024 14:31:03 - 11/06/2024 14:31:03 - 436 Okunma

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 10 Haziran 2024 Pazartesi günü Kayalı Kampüsü Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Törene Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Raif CERGİBOZAN, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem EKŞİ, fakülte akademik ve idari personeli, öğrenciler ve aileleri katıldı. 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan mezuniyet töreninde fakülteyi birincilikle bitiren Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi Şura ŞAHİNDURAN mezun öğrenciler adına bir konuşma gerçekleştirdi. 

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Raif CERGİBOZAN, törende yaptığı konuşmasında 2024-2025 eğitim öğretim yılından tibaren %100 İngilizce eğitim verilecek olan İngilizce İktisat Bölümüne öğrenci almaya başlayacaklarını söyledi. Mezun öğrencilere de hitap eden Prof. Dr. CERGİBOZAN, "Sizlerden Kırklareli Üniversitesini ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini her ortamda en iyi şekilde temsil etmenizi bekliyoruz. Unutmayın ki sizlerin başarısı bizleri ziyadesiyle mutlu edecektir. Sizlerden onur veren, güzel haberler almayı diliyoruz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun” dedi.

Mezuniyet töreninde konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR,  mezun öğrenciler üzerinde emeği olan başta Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR olmak üzere Fakülte Dekanı Prof. Dr. Raif CERGİBOZAN ile akademik ve idari personele teşekkür etti.  İktisadi ve İdari Bilimler fakültesinin çok güçlü bir fakülte olduğunu kaydeden Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, fakültenin bu gücünü Üniversitemizde ilk defa İngilizce İktisat bölümünün açılmasını teklif etmesi ve bu teklifin kabul edilmesiyle gösterdiğini vurguladı. Öğrencileri mezun etmenin sevincini, üniversiteden uğurlamanın da üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, "Çok kuvvetli bir akademik kadromuz var ve öğrencilerimizi donanımlı bir şekilde mezun ediyoruz. mezuniyetleri hayırlı olsun. Kıymetli öğrencilerim çok iyi bir fakülteden mezun oldunuz. Bunun sorumluluğunu hep taşıyacaksınız. Hayat, ömür boyu öğrenmeyle geçecek. Burada öğrendiklerinizin üstüne mutlaka yeni şeyler katacaksınız ve katmalısınız" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından fakülteden dereceyle mezun olan öğrencilere belge ve plaketleri takdim edildi. Öğrencilerin keplerini havaya fırlatmalarıyla mezuniyet töreni sona erdi.

KLÜ İİBF MEZUNİYET

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.