14/06/2024 15:12:01 - 14/06/2024 15:12:01 - 306 Okunma

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde düzenlenen “16. Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri” gerçekleştirilen Kupa Töreni ile tamamlandı.

Salon Futbolu, Voleybol, Sokak Basketbolu, Masa Tenisi, Satranç ve Tenis müsabakalarının yer aldığı turnuvada dereceye giren personel ve öğrenciler madalyalarını ve kupalarını teslim aldı.

Öğrenci Futsal Müsabalarında; Fen Edebiyat Fakültesi 1.,  Turizm Fakültesi 2., Mimarlık Fakültesi 3. olurken, Personel Futsal Turnuvasında Fen Edebiyat Fakültesi 1., Mühendislik Fakültesi 2. oldu.

Voleybol Müsabakalarında;  Kadınlar Kategorisinde, Hukuk Fakültesi 1., Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2. oldu. Erkekler Kategorisinde, Mühendislik Fakültesi 1., Sağlık Bilimleri Fakültesi 2. oldu.

Personel Tenis Müsabalarında; Kadınlar Kategorisinde, Öğr. Gör. Hülya YILMAZ 1., Dr. Öğr. Üyesi Gülce Bedis KAYNARCA 2. oldu. Erkekler Kategorisinde, Doç. Dr. Gökhan UMAROĞULLARI 1., Arş. Gör. Dr. Eser AKSU 2. oldu.

KLÜ SKS SPOR ŞENLİK

.