Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
02/07/2024 12:42:54 - 02/07/2024 12:42:54 - 220 Okunma

Üniversitemiz Vize Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 28 Haziran 2024 Cuma günü Vize İlçe Semt Sahasında büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Mezun olan öğrencilerimiz, mezun olmanın sevincini Türkiye’nin dört bir yanından gelen aileleriyle birlikte yaşadı.

Mezuniyet Törenine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR, Vize Belediye Başkanı Ercan ÖZALP, Vize Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Saadet TULUM, Meslek Yüksekokulu akademik - idari personeli, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan mezuniyet töreninde Yönetim ve Organizasyon Bölümü, Lojistik Programı öğrencisi Ayşenur Akçay mezun öğrenciler adına bir konuşma gerçekleştirdi. Ardından Vize Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Saadet TULUM, Vize Belediye Başkanı Ercan ÖZALP ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR birer konuşma yaparak mezun öğrencileri tebrik ettiler.

Meslek Yüksekokulu birincisi Sosyal Hizmet Bölümü öğrencisi Selen SEZER’e plaketini Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR takdim etti. Meslek Yüksekokulu ikincisi İş Sağlığı ve Güvenliği bölümü öğrencisi Serhat ÖZCANLAR plaketini Vize Belediye Başkanı Ercan ÖZALP’ın elinden aldı. Meslek Yüksekokulu üçüncüsü İş Sağlığı ve Güvenliği bölümü öğrencisi Damla ÇAKMAZ’a plaketini Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Saadet TULUM teslim etti.

Vize Meslek Yüksekokulu mezuniyet töreni diplomaların dağıtılmasının ardından yemin edilmesi ve keplerin havaya fırlatılmasıyla tamamlandı.

Mezuniyet KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.