Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
04/07/2024 16:40:08 - 04/07/2024 16:40:08 - 236 Okunma

Bulgaristan Burgaz Valisi ve Burgaz Free Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Maria NEYKOVA beraberindeki heyetle birlikte üniversitemizi ziyaret ederek Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ile görüştü.  

Ziyaret kapsamında Üniversitemiz Yönetim Kurulu Salonunda bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Burgaz Free Üniversitesi ve Assen Zlatarov Üniversitesi ile üniversitemiz arasındaki Erasmus+ anlaşmalarının kapsamının genişletilmesi, ortak diploma programları için çalışma grubu oluşturulması ve Bulgaristan’daki belediyelerin de desteği ile ortak proje başvuruları yapılması konuları ele alındı.

Türkiye Cumhuriyeti Burgaz Birinci Sınıf Başkonsolosu Tolga ORKUN’un da katılım gösterdiği ziyarette Bulgaristan heyetinde; Burgaz Valisi Prof. Dr. Maria NEYKOVA’nın yanı sıra Burgaz Belediye Başkanı Dimitır NİKOLOV, Malko Tirnovo Belediye Başkanı İliyan YANÇEV, Ruen Belediye Başkanı Ahmed MEHMED, Pomorie Belediye Başkanı İvan ALEKSİEV, Burgaz Asen Zlatarov Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Stoyanka PETKOVA, Burgaz Asen Zlatarov Üniversitesi Öğretim Üyesi Sevdalina TURMANOVA ve Burgaz Free Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Hasan AZİS yer aldı.

Ziyarette Üniversitemiz heyetinde; Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Mithat GÜNEŞ, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serpil AKÖZCAN PEHLİVANOĞLU, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. M. Fatih ÇÖMLEKÇİ, Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Başkanı Öğr. Gör. Çiğdem OVACI BEJİ ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Günay KURTULDU bulundu.

Ziyaret programı Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR ve Burgaz Valisi Prof. Dr. NEYKOVA’nın günün anısına birbirlerine hediye takdiminde bulunmaları ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Ziyaret Erasmus+

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.