Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
08/07/2024 10:33:31 - 08/07/2024 10:33:31 - 538 Okunma

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 5 Temmuz Cuma günü 14.00’da Kayalı Yerleşkesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Fakültemizden mezun olan öğrencilerimiz, mezun olmanın sevincini Türkiye’nin dört bir yanından gelen aileleriyle birlikte yaşadı.

Törene, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mesut AYAR, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. H. Hale KARAYEL, Dr. Öğr. Üyesi Tarık ÖZÇELİK ile fakülte akademik ve idari personeli, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan mezuniyet töreninde Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mesut AYAR birer konuşma gerçekleştirdi.

Mezun öğrencilerin başarılarının gururunu paylaştığını ifade eden Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR, “Hepinizi sevgiyle kucaklıyor, yürüyüp geçtiğiniz yolların aydınlık, yolunuzun açık ve başarılarınızın sürekli olmasını diliyorum” dedi.

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği törende çalışmalarından dolayı akademik ve idari personele, mezun öğrencilere ve ailelerine teşekkür eden Prof. Dr. Mesut AYAR, mezun olan öğrencilerin eğitim sürecinde en fazla yükün ailelerde olduğunu ifade etti. “Öğrencilerimize bundan sonraki yaşantılarında başarılar dilerim” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Fakülte Birincisi ve Sosyoloji Bölümü öğrencisi Merve GÜNTÜRKÜN, mezun öğrenciler adına bir konuşma gerçekleştirdi.

Tören, fakülteden dereceyle mezun olan öğrencilere belge ve plaketlerinin takdimi ile devam etti. Meslek andının okunması akabinde öğrencilerin keplerini havaya fırlatmalarıyla mezuniyet töreni sona erdi.

KLÜ FEF MEZUNİYET

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.