26/07/2024 09:57:24 - 26/07/2024 09:57:24 - 231 Okunma

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından 25 Temmuz 2024 Perşembe günü Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof. Dr. Recep YILDIZ’ın konuşmacısı olduğu “İnsan Değeri” konferansı gerçekleştirildi.

Rektörlük Kültür Merkezinde düzenlenen konferansa, Kırklareli Belediye Başkanı Derya BULUT, Vali Yardımcısı Elif Canan TUNCER, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurettin AKA, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serpil AKÖZCAN PEHLİVANOĞLU, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ ve İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem CERİT ile katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan konferansta açılış konuşmasını Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yasin AKYILDIZ gerçekleştirdi.

Açılış konuşmasının ardından Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof. Dr. Recep YILDIZ, “İnsan Değeri” konu başlıklı konuşmasını dinleyiciye aktardı.

Konferans, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serpil AKÖZCAN PEHLİVANOĞLU’nun Prof. Dr. Recep YILDIZ’a plaket takdiminin ardından sona erdi.

KLÜ KONFERANS

.