31/07/2024 19:06:06 - 31/07/2024 19:06:06 - 570 Okunma

Üniversitemiz “Trakya Bölgesi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı Projesi” kapsamında gerçekleştirilen “İstihdam Garantili Aşçılık Eğitimi” alan kursiyerler 31 Temmuz 2024 Çarşamba günü gerçekleştirilen törenle sertifikalarını aldı.

21 kursiyerin sertifikasını aldığı törene, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurettin AKA, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Cevdet ALTUNEL, Kırklareli İŞKUR İl Müdürü Aytaç BABALIOĞULLU, Trakya Kalkınma Ajansı Kırklareli Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mustafa Melih Emre BEJİ, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Emrullah TÖREN ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KESİCİ ile akademik, idari personelimiz ve kursiyerler ile aileleri katıldı.

Proje Yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KESİCİ’nin “Trakya Bölgesi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı Projesi” hakkında gerçekleştirdiği bilgilendirme sunumunun ardından kursiyerlere sertifikaları teslim edildi.

Sertifika takdimi töreni, günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

KLÜ GASTRONOMİ İSTİHDAM

.