15/08/2024 16:49:52 - 15/08/2024 16:49:52 - 281 Okunma

Rektör Yardımcımız ve Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR, Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölüm Başkan Yardımcısı ve NEM 2024 Konferans Başkanı Doç. Dr. Burhan COŞKUN, Fizik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Berna AKGENÇ HANEDAR, Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Doç. Dr. Selin ÖZDEN ile Doç. Dr. Yıldız UYGUN CEBECİ’nin yer aldığı “4. Uluslararası Fen Bilimleri, Mühendislik ve Malzeme Teknolojileri Konferansı (NEM 2024) Organizasyon Düzenleme Kurulu Üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette NEM 2024 Konferans Başkanı Doç. Dr. Burhan COŞKUN ve Kurul Üyeleri, 12-14 Eylül 2024 tarihlerinde Kırklareli İğneada Resort Hotelde düzenlenecek olan NEM 2024 Konferansı’na Sayın Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR’ü davet ederek, Konferansın hazırlık çalışmaları hakkında bilgi arz ettiler.

KLÜ ZİYARET NEM

.