19/08/2024 12:19:07 - 19/08/2024 12:19:07 - 744 Okunma

2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre Üniversitemize kayıt yaptırmaya hak kazanan 5.302 öğrenci için kayıt işlemleri Kayalı Kampüsümüzde oluşturulan kayıt merkezinde 19 Ağustos 2024 Pazartesi günü itibariyle başladı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurettin AKA beraberinde Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Gökhan ATAŞTÖKEN ve Personel Daire Başkanı Bülent YAVUZ ile kayıt merkezini gezerek görevli personelden kayıt işlemleri hakkında bilgi aldı. Prof. Dr. AKA, kayıt için gelen öğrenciler ve velileri ile de sohbet etti.

Not: Öğrenci adayları, e-Devlet üzerinden elektronik kayıt işlemlerini 19-21 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapabilecek olup; elektronik kayıt işlemini tercih etmeyen veya zorunlu nedenlerle elektronik kayıt işlemini gerçekleştiremeyen öğrenci adayları, kayıt işlemlerini istenen belgelerle birlikte 19-23 Ağustos 2024 tarihleri arasında Üniversitemiz Kayalı Kampüsünde yer alan Kayıt Merkezine şahsen veya noterden vekil tayin ettikleri kişi tarafından başvuru ile yapabileceklerdir.

KLÜ KAYIT ÖĞRENCİ

.