06/09/2024 18:41:37 - 06/09/2024 18:41:37 - 3214 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ömer IŞIK’ın İstanbul’da düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR yaptığı açıklamada Prof. Dr. Ömer IŞIK Hocamızın vefatından büyük üzüntü duyduğunu belirterek, "Prof. Dr. Ömer IŞIK Hocamız, sayısız ameliyatlar gerçekleştiren, yaşatma ve yaşama umudu olan bir hocamızdı. Bir çok öğrenci ve asistan yetiştirerek de sağlık camiasına katkıları oldu. Üniversitemiz Tıp Fakültesinin gelişmesinde de önemli emekleri var. Büyük bir değeri yitirdik. Acımız büyük. Merhum Hocamıza Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve çalışma arkadaşlarına baş sağlığı diliyorum" dedi.

Vefat

.