11/09/2024 14:56:46 - 11/09/2024 14:56:46 - 401 Okunma

Üniversitemiz evsahipliğinde 12-14 Eylül 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan “4. Uluslararası Doğa Bilimleri, Mühendislik ve Malzeme Teknolojileri Konferansı”na katılmak üzere şehrimize gelen İtalya Salerno Üniversitesi Bilgi Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği ve Uygulamalı Matematik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Michele GUİDA, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü ziyaret etti.

Rektörlük Makamında gerçekleştirilen görüşmede Salerno Üniversitesi koordinatörlüğünde kurulan ve Türkiye’den Üniversitemizin de ortakları arasında yer aldığı “Radyasyon Teknolojileri, Çevresel İzleme, Kültürel Miras ve Sağlık Riskleri” merkezinin çalışmaları konusunda istişarede bulunuldu.

Ziyaretin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR nazik ziyareti için Prof. Dr. GUİDA’ya teşekkür ederek, günün anısına hediye takdiminde bulundu.

Ziyarette Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serpil AKÖZCAN PEHLİVANOĞLU ve Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. M. Fatih ÇÖMLEKÇİ hazır bulundu.

Ziyaret

.