19/09/2024 12:26:16 - 20/09/2024 12:26:16 - 49 Okunma

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi 2024 - 2025 Akademik Kurul Toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR'ün katılımlarıyla 19 Eylül 2024 Perşembe günü Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda yeni eğitim öğretim yılında fakülte bünyesinde gerçekleştirilecek çalışmaların yanı sıra Mühendislik Fakültesi Program Akreditasyonu (MÜDEK) çalışmaları ile 2023 - 2024 eğitim öğretim yılında yürütülen faaliyetler ve projeler değerlendirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol TÜRKEŞ, fakülteleri hakkında genel bir bilgilendirme gerçekleştirerek, 2024 - 2025 eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ise açılış konuşmasında 2024 - 2025 eğitim - öğretim yılının başarılı ve verimli geçmesini dileyerek, "Akademik Kurul Toplantılarını çok önemsiyorum. Tüm Fakülte ve Meslek Yüksekokullarımızda bu toplantıları yaygınlaştırarak bir gelenek haline getirdik. Birbirimizi tanıma, anlama, mevcut problemleri görme ve istekleri alma noktasında bu toplantılar önemli bir platform vazifesi görmektedir" dedi.

Konuşmaların ardından görevde yükselen fakülte akademisyenlerine teşekkür belgesi takdim edildi.

Akademik Kurul Toplantısı, Fakülte akademik personelinin görüş, öneri ve katkılarının alınması ile sona erdi.

KLÜ AKADEMİK KURUL

.