Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
24/09/2024 13:25:26 - 25/09/2024 13:25:26 - 290 Okunma

Üniversitemiz Hukuk Fakültesi 2024-2025 Akademik Kurul Toplantısı, 24 Eylül 2024 Salı günü Hukuk Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ün başkanlığını yaptığı toplantıda 2023-2024 eğitim öğretim yılında fakülte bünyesinde yürütülen proje, yayın ve sosyal sorumluluk çalışmalarının yanı sıra kültürel ve sportif faaliyetler ele alınarak mevcut durum ve yeni döneme hazırlık konuları değerlendirildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programda Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Mithat GÜNEŞ bir açılış konuşması gerçekleştirerek, Fakültelerinin farklı anabilim dallarında görev yapan 20 öğretim üyesi ve 26 araştırma görevlisi ile ülkemizin en donanımlı hukuk fakülteleri arasındaki yerini aldığını söyledi. Fakültelerinin bu noktaya ulaşmasında desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e teşekkür eden Prof. Dr. GÜNEŞ, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.

Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Eray Aksın ATAR da Hukuk Fakültesi hakkında genel bir bilgilendirmede bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ise, açılış konuşmasında 2018 yılında kurulan Hukuk Fakültesinin gelişim süreci ile ilgili açıklamalar yaptı. Hukuk Fakültesinin 22 anabilim dalında çok nitelikli bir akademik kadroya sahip olduğunu ve çok kaliteli bir eğitim hizmeti verdiğini vurgulayan Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, Fakültenin bugünlere gelmesinde emeği geçen akademik ve idari personele teşekkür etti. Hukuk Fakültesinin kısa zamanda göstermiş olduğu ilerleme ve başarıdan duyduğu memnuniyeti de ifade eden ŞENGÖRÜR, 2024 - 2025 eğitim - öğretim yılının hayırlı ve başarılı geçmesi dileğinde bulundu.

Akademik Kurul Toplantısı öğretim üye ve elemanlarının görüş, istek ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.

Hukuk Akademik Kurul

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.