25/09/2024 14:59:23 - 25/09/2024 14:59:23 - 161 Okunma

Üniversitemiz Hukuk Fakültesinin 2024-2025 eğitim öğretim yılı açılış dersini “Hukuk Eğitiminde On İki Metodolojik İlke” başlığıyla veren Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gökhan ANTALYA ile aynı programda “Vicdan” temalı bir konuşma gerçekleştiren Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat TOPUZ, 24 Eylül 2024 Salı günü Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü ziyaret etti.

Rektörlük makamında yapılan görüşmede Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hukuk Fakültemizin yeni eğitim öğretim yılı açılış dersine sunmuş oldukları katkılardan ötürü Prof. Dr. ANTALYA ve Prof. Dr. TOPUZ’a teşekkür etti.

Ziyarette Üniversitemiz Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Mithat GÜNEŞ ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Eray Aksın ATAR hazır bulundu.

Zİyaret KLÜ

.