Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
26/09/2024 12:12:53 - 26/09/2024 12:12:53 - 214 Okunma

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünün açılış dersini İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Başkanı Prof. Dr. Cengiz ÇAKMAK verdi.

24 Eylül 2024 Salı günü 1. Merkezi Derslikler Binası 213 No’lu derslikte gerçekleştirilen etkinliğe Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mesut AYAR, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Başkanı Doç. Dr. Ali KURT, akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Prof. Dr. Cengiz ÇAKMAK açılış dersinde üniversitelerin kurulmasında ve gelişmesinde felsefenin temel etken olduğunu belirterek, yaşadığımız dünyayı ve hayatı anlamanın edebiyat ve felsefe ile mümkün olacağını ifade etti.  

Etkinliğin sonunda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümümüzün açılış dersi etkinliğine sunmuş olduğu katkılardan ötürü Prof. Dr. Cengiz ÇAKMAK’a teşekkür ederek, çiçek takdim etti. Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mesut AYAR ise, Prof. Dr. ÇAKMAK’a günün anısına Teşekkür Belgesi takdiminde bulundu.

Açılış Dersi KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.