30/09/2024 10:32:56 - 30/09/2024 10:32:56 - 211 Okunma

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR, 19-21 Eylül 2024 tarihleri arasında Tiran New York Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen “3. Uluslararası Finans, Ekonomi ve Sürdürülebilir Politikalar Kongresi (ICOFESP)’ne videokonferans yöntemiyle katıldı.

“Tourism in the Grip of Climate Crisis” ana temasıyla 18 farklı ülkeden 100’den fazla katılımcının tebliğ sunduğu kongrede; İklim Değişikliği ve  Turizm, Turizmde Sürdürülebilir İklim Politikalari, Turizmde Sürdürülebilirlik, Eko Turizm, Külturel Mirasın ve Turizmin Korunması, İnovasyon, Sürdürülebilir Turizm Yönetimi, Turizm 4.0, Turizm 5.0 ve Turizmde Yeşil Finans konuları ele alındı.

Kongrenin Başkanlık görevini Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Rengin AK üstlendi. Uygulamalı Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Berna AK BİNGÜL Kongre Düzenleme Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. Uygulamalı Bilimler Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Hakan TAŞTAN, Prof. Dr. Süleyman KALE, Doç. Dr. Saime DOĞAN, Dr. Öğr. Üyesi Aslı KESKİN, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Eylem ÖZKAYA LASSALLE, Doç. Dr. Mehtap DEMİR, Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kaplan UĞURLU ve Yüksek Lisans öğrencileri Zeliha Aleyna  ASLANTEKİN, Sinem YAŞAR ve Barış İNANÇ kongrede tebliğ sunarak bilimsel  katkı sağladı.

Kongre KLÜ

.