03/10/2024 13:43:49 - 03/10/2024 13:43:49 - 213 Okunma

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, 2 Ekim 2024 Çarşamba günü Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ün başkanlığında; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Raif CERGİBOZAN, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Ömer Faruk GÜLEÇ ve Doç. Dr. Fatih KARASAÇ ile fakülte akademik personelinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan toplantıda Dekan Prof. Dr. Raif CERGİBOZAN bir açılış konuşması yaparak, fakültenin mevcut durumu ve hedefleri hakkında bilgiler verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ise, konuşmasına 2024-2025 akademik yılının hayırlı olması temennisini paylaşarak başladı. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin 11'i profesör, 36’sı doçent, 41’i doktor öğretim üyesi, 1'i öğretim görevlisi ve 10’u araştırma görevlisi olmak üzere toplam 99 kişilik akademik kadrosuyla Üniversitemizin en güçlü fakültelerinden biri olduğunu dile getiren Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, Üniversitemizin akademik ve fiziksel gelişimi noktasında yakan zamanda gerçekleştirilen çalışma ve yeniliklerden söz etti.

Akademik Kurul Toplantısı Rektörümüzün konuşmasının ardından fakülte akademik personelinin görüş, öneri ve katkılarının alınması ile sona erdi.

İİBF Toplantı

.