Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
03/10/2024 15:38:51 - 03/10/2024 15:38:51 - 180 Okunma

Üniversitemiz Turizm Fakültesi 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, 2 Ekim 2024 Çarşamba günü fakülte konferans salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mustafa Cevdet ALTUNEL, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Emrullah TÖREN ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KESİCİ ile akademik personel katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan toplantıda Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mustafa Cevdet ALTUNEL genel bir değerlendirme sunumu gerçekleştirdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ise toplantıda yaptığı konuşmada 2024-2025 akademik yılının hayırlı ve başarılı geçmesi temennisini paylaştı. Kırklareli Üniversitesi Turizm Fakültesinin yurtiçinde ve yurtdışında adından söz ettiren bir fakülte olması için gayret gösterdiklerini ifade eden Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, bu konuda hayata geçirilen yatırımlar ve önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Bu noktada fakülte akademisyenlerine de önemli görevler düştüğünü kaydeden ŞENGÖRÜR, ülkemizde ve Avrupa’da staj imkanlarının çeşitlendirilmesinin önemine değindi.      

Rektörümüzün konuşmasının ardından Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sibel SÜ ERÖZ, Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Cevdet ALTUNEL, Rekreasyon Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ayşegül KUTLUK BOZKURT ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Bilal DEVECİ bölümlerindeki akademik ve idari personel sayıları, öğrenci sayıları, yürütülen sosyal ve kültürel faaliyetler ile gerçekleştirilen bilimsel çalışmalar hakkında slayt eşliğinde bilgiler verdiler.

Akademik Kurul Toplantısı fakülte akademik personelinin görüş, öneri ve katkılarının alınmasının ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Turizm Toplantı

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.