Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
03/10/2024 16:24:54 - 03/10/2024 16:24:54 - 225 Okunma

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, 2 Ekim 2024 Çarşamba günü fakülte konferans salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mesut AYAR, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. H. Hale KARAYER ve Dr. Öğr. Üyesi Tarık ÖZÇELİK ile akademik personel katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan toplantıda Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mesut AYAR fakültelerinde görev yapan akademik ve idari personel sayıları, eğitim gören öğrenci sayısı, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında yürütülen sosyal ve kültürel faaliyetler ile gerçekleştirilen bilimsel çalışmalar hakkında bilgiler paylaştı.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ise toplantıda yaptığı konuşmada 2024-2025 akademik yılının hayırlı ve başarılı geçmesi temennisini paylaştı. Fen Edebiyat Fakültesinin 158 öğretim elemanı ve sahip olduğu bölümler ile Üniversitemizin en büyük fakültesi olduğunu ifade eden Prof. Dr. ŞENGÖRÜR; eğitim-öğretim faaliyetleri, öğrenci ilişkileri, sosyal sorumluluk çalışmaları, programların tercih edilirliği, kariyer merkezi, dijitalleşme çalışmaları, kalite geliştirme çalışmaları, gıda ihtisaslaşma çalışmaları, bilimsel çalışmalar ve idari süreçler konularında ayrıntılı açıklamalarda bulundu.

Akademik Kurul Toplantısı fakülte akademik personelinin görüş, öneri ve katkılarının alınmasının ardından sona erdi.

Akademik Kurul KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.