Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
08/10/2024 16:58:24 - 08/10/2024 16:58:24 - 420 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen "2024-2025 Akademik Yılı Açılış Töreni"ne katıldı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, törende gerçekleştirdiği konuşmasında, “Milletin teveccühüyle ülkeyi yönetme görevini devraldığımız günden beri gündemimizin en başına eğitimi yerleştirdik. Okul öncesinden başlayarak yükseköğrenime kadar her aşamada Türk eğitim sisteminin iyileştirilmesini temel önceliğimiz olarak belirledik. Çok geniş bir yelpazede bugün geriye doğru baktığımızda imkânsız görünen nice düzenlemeyi kararlılıkla hayata geçirdik. 2002 yılında 76 olan yükseköğretim kurumu sayısı bugün itibarıyla 208’e ulaştı” açıklamasında bulundu.

Törene Üniversitemizi temsilen Rektörümüz ile birlikte Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurettin AKA, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa CANLI, Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Eray Aksın ATAR, İlahiyat Fakültesi 4.sınıf öğrencileri Eyüp BAŞARAN, Ahmet UZUN, Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 3.sınıf öğrencileri Oğulcan YILMAZ ve Berkay BAYSAL katılım gösterdi.

Akademik Açılış

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.