Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
10/10/2024 11:32:35 - 10/10/2024 11:32:35 - 184 Okunma

Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, 9 Ekim 2024 Çarşamba günü fakülte konferans salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Yasemin ALKIŞER BREGGER, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Ali MÜLAYİM ve Dr. Öğr. Üyesi Mete Korhan ÖZKÖK ile akademik personel katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan toplantıda ilk olarak Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mete Korhan ÖZKÖK, “Mimarlık Fakültesi 2023-2024 Yılı Fakülte İzleme/Değerlendirme Komisyonu Sunumu”nu gerçekleştirdi.  

Ardından Fakülte Dekanı Prof. Dr. Yasemin ALKIŞER BREGGER fakültelerinde görev yapan akademik ve idari personel sayıları, bölüm ve programlar, eğitim gören öğrenci sayısı, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında yürütülen sosyal ve kültürel faaliyetler ile gerçekleştirilen bilimsel çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ise toplantıda yaptığı konuşmada 2024-2025 akademik yılının hayırlı ve başarılı geçmesi temennisini paylaştı. Mimarlık Fakültesini çok önemsediğini ve akreditasyon çalışmaları konusunda fakülte bünyesinde çok başarılı çalışmalar yapıldığını vurgulayan Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, “Mimarlık Fakültesini Üniversitemizin dışarıya açılan yüzü olarak görüyorum” dedi.

Akademik Kurul Toplantısı fakülte akademik personelinin görüş, öneri ve katkılarının alınmasının ardından sona erdi.

Akademik Kurul Toplantı

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.