Hardaliye ve Fermente Ürün Üretimi Eğitimi (Kasım 2024)
Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından Hardaliye ve Fermente Ürün Üretimi Eğitimi düzenlenecektir. Ücretsiz olarak düzenlenecek eğitim 9 Kasım 2024 (Cumartesi) günü gerçekleştirilecektir.
Eğitim kapsamında; Hardaliye, Boza, Zeytin ve Kornişon gibi fermente gıdaların hazırlanışı hakkında bilgi verilecektir.
Not: Katılım 20 kişi ile sınırlıdır.
Eğitim Gün ve Saatleri
9 Kasım 2024 Cumartesi 14:00
Eğitim Süresi
4 Saat
Eğitmen
Öğr.Gör. Necdet Bikbay
Eğitim Yeri
Teknik Bilimler MYO Gıda Teknolojsi Labaratuvarı
Kırklareli Üniversitesi Karahıdır Yerleşkesi
Ücretlendirme
Eğitimi BKOP 05 no'lu projesi çerçevesinde ücretsiz olarak düzenlenecektir.
Belgelendirme
Eğitim sonunda katılım belgesi verilecektir.
Bilgi ve Başvuru
https://sem.klu.edu.tr/blog/hardaliye-ve-fermente-urun-uretimi-egitimi-kasim-2024