13/11/2024 16:45:43 - 13/11/2024 16:45:43 - 57 Okunma

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi tarafından Gıda İhtisaslaşma çalışmaları kapsamında düzenlenen “Hardaliye ve Fermente Ürün Üretimi Eğitimi”, 9 Kasım 2024 Cumartesi günü Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Bölümü Öğr. Gör. Necdet BİKBAY’ın anlatımıyla başarıyla gerçekleştirildi. Üniversitemizin BKOP_05 no’lu projesi kapsamında ücretsiz olarak sunulan eğitime, kontenjanla sınırlı 20 kişi katıldı.

Eğitimde, başta yöresel bir lezzet olan hardaliye, boza, zeytin, turşu ve kefir gibi geleneksel fermente ürünlerin hazırlanışı hakkında detaylı bilgiler aktarıldı. Teorik bilgilendirme ve pratik uygulamalarla desteklenen program sonunda katılımcılara katılım belgeleri takdim edildi.

Katılımcılar, edindikleri bilgileri günlük yaşamda uygulamaktan mutluluk duyacaklarını belirterek, bu tür eğitimlerin devamını dilediklerini ifade ettiler.

KLÜ EĞİTİM

Facebook Twitter Google Plus
.

Önemli Bağlantılar

Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi