13/11/2024 16:45:11 - 13/11/2024 16:45:11 - 63 Okunma

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi tarafından Gıda İhtisaslaşma çalışmaları kapsamında 2-3 Kasım 2024 tarihlerinde peynir yapımına ilgi duyanlar için özel “Hobi Peynir Üretimi Eğitimi” düzenledi.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Bölümü Öğretim Görevlisi Gizem PAKSOY’un verdiği eğitimde, şirden mayalı beyaz peynir, Ricotta peyniri ve Labne peyniri ile ilgili teknik bilgiler verilerek, peynir türlerinin yapım aşamaları katılımcılara uygulamalı olarak tanıtıldı. Ücretsiz olarak sunulan eğitim sonunda, katılımcılara başarıyla tamamladıkları için katılım belgeleri verildi.

KLU EĞİTİM

Facebook Twitter Google Plus
.

Önemli Bağlantılar

Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi