18/11/2024 10:39:54 - 18/11/2024 10:39:54 - 32 Okunma

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi tarafından Gıda İhtisaslaşma çalışmaları kapsamında 16-17 Kasım 2024 tarihlerinde peynir yapımına ilgi duyanlar için düzenlenen “Hobi Peynir Üretimi Eğitimi”nin ikincisi tamamlandı.

Eğitim, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Bölümü Öğretim Görevlisi Gizem PAKSOY’un anlatımında, teorik bilgilerin yanı sıra pratik uygulamalarla zenginleştirildi. Katılımcılar, iki gün süren program boyunca peynir üretim tekniklerini öğrendi.

Kontenjanla sınırlı 10 kişinin yer aldığı program sonunda katılımcılar kendi ürettikleri peynirlerin tadımını yapma fırsatını buldular.

KLÜ EĞİTİM PEYNİR

Facebook Twitter Google Plus
.

Önemli Bağlantılar

Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi